Mad ud af huset - Diner Transportable: Minimum 20 personer
- Vi leverer lige til døren.
- Kolde menuer er anrettet på fade.
- Varme retter leveres i thermokasser
- Varme stege leveres "HELE", med mindre andet eraftalt.
- Vi lægger stor vægt på, at portionerne er rigelige.
- Kvaliteten skal være den samme som på De Hvide Svaner.
- Kok og serveringspersonale kan medbringes mod tillæg.
- Minimum antal kuverter: 20.
- Udbringning efter tilbud
- Dobbelt gebyr mod afhentning af returemballage
- Service samt transportemballage skal tilbageleveresrengjort
- Forretter anrettes på tallerkner for kr 15 i tillæg pr.kuvert.
- Bindende kuvertantal senest 2 dage før levering.
|
 |
FORRETTER: 1. Suppe (asparges-, hønse- eller oksekødsuppe) kr. 69 2. Hummerbisue kr. 85 3. Tarteletter med høns i asparges kr. 70 4. Hjemmerøget svinemørbrad med marinerede bær kr. 85 5. Lun Fiskeskaldyrsragout serveret i filokurv kr. 85 6. Varmrøget laks på pluksalat med urtedressing kr. 80 7. Råmarineret tun med fenikelsalat kr. 85 8. Røget laksetartar serveret med ristet krydderurtebrød kr. 85 9. Kold dampet laks pyntet med rejer, asparges, kaviar, samt dressing kr. 80 10. Fersk røget laks med flødestuvet spinat kr. 80 11. Rejecocktail med dressing kr. 75 12. Røget laksetårn med krydderflødeost, salat samt sauce verde kr. 95 13. Hjemmerøget kalkunbryst med nøddecreme kr. 80 14. Parmaskinke med melonsalat kr. 75 15. Laksesouffle anrettet på spinatbund med safrancreme og blåmuslinger kr. 95 16. Stenbiderrogn med rødløg, creme fraiche og blinis (sæson) kr. 95
|
 |
HOVEDRETTER:
17. Traditionel flæskesteg med sprød svær, hvide og brune kartofler og sovs kr. 120 18. Helstegt kalveculotte med pommes rissoles, årstidens garniture samt timiansauce kr. 148 19. Krydret lammekølle med provencekartofler, årstidens garniture samt svampesauce kr. 138 20. Farseret kalkunbryst med krydderkartofler, årstidens garniture samt provence sauce kr. 130 21. Kalvesteg stegt som vildt, hvide og brune kartofler, waldorffsalat, surt, tyttebær og vildt flødesauce kr. 135 22. Gammeldags oksesteg med hvide kartofler, glacerede løg, haricot verts, tyttebærsyltetøj samt asier og skysauce kr. 135 23. Kalvefilet med bacon, hvide og brune kartofler, halve æbler, tranebærkompot, surt, waldorffsalat og portvinssauce kr. 165 24. Helstegt dyreryg med hvide og brune kartofler, waldorffsalat serveret i kartoffelfuglereder, surt samt tyttebærsyltetøj og kraftig vildtflødesauce kr. 195 25. Helstegt oksehøjreb med råstegte kartofler, årstidens garniture samt bearnaise og bordelaise sauce kr. 170 26. Helstegt tyndstegsfilet, kartoffelrösti, årstidens garniture, mixed grøn salat samt sauce bordelaise og bearnaise kr. 155 27. Indbagt oksemørbrad Wellington, kartoffelroulade, grøntsagssoufflé samt ratatouille og brollysauce kr. 185 28. Helstegt kalvemørbrad, kartoffellasagne, haricot verts i baconsvøb, braisseret fenikel samt whiskysauce kr. 185 29. Medaljonger af kronhjortfilet, kartoffelsouffle, ristede svampe, grøntsauté og vildtflødesauce kr. 199
|
 |
DESSERTER:
30. Islagkage overtrukket med marcipan. Hertil bærkompot kr. 70 31. Hjemmelavet vaniljeisrand med sorbetkugler kr. 70 32. Nøddekurv med frugt og is kr. 70 33. Husets desserttallerken med is, kage, og frugt kr. 73 34. Pandekager med vaniljeis kr. 60 35. 1/2 ananas med frugtsalat og råcreme kr. 67 36. Bagt æblekage med creme fraiche kr. 60 37. Hvid chokolademousse på nøddebund med friske bær kr. 73 38. Isfrageliti med frugtcoulis kr. 73 39. Fromage efter ønske kr. 57 40. Nougatkage bagt på hjemmelavet makronbund, hertil vaniljeis kr. 74 41. Hjemmelavet isbombe med sorbet kr. 69
|
 |
NATMAD: 42. Ungarsk gullaschsuppe kr. 67 43. Aspargessuppe med kødboller kr. 58 44. Hjemmelavet pizza, hertil græn salat kr. 70 45. Pølsebord - 4 slags pølser, lune frikadeller samt lun leverpostej kr. 73 46. Ostebræt med 4 slags ost, ostegarniture, groft brød og kiks kr. 73 47. Biksemad med spejlæg kr. 67 48. Frikadeller med kold kartoffelsalat kr. 70 49. Grøntsagstærter med spegeskinke kr. 73 |
|
Buffet BUFFET 10 - kr. 205:
- Kold fiskeanretning med laks og asparges
- Lun oksetyndsteg
- Lun rødvinsmarineret svinekam
- Farseret kalkun
- Pasta salat
- Fløde kartofler
- Forårssalat med Kinaradisse, cherrytomat og springløg
- Mixed grøn salat
- Grøntsagstærte
- Osteanretning
- Frugtfad
- Groft brød og smør
|
|
BUFFET 20 - kr. 235:
- Varm røget havørred med rørt peberrod
- Indbagt laks med spinat og feta
- Gravad laks med dressing
- Kylling á la Mexico
- Helstegt oksefilet
- Westphalisk skinke med skiver af melon
- Kronhjortesteg med waldorffsalat samt tyttebær
- Ruccolasalat
- 2 slags grøntsagstærter
- Flødekartofler med kartoffel/gulerod
- Ostebræt
- Hjemmebagt æbletærte med creme fraiche
- Hjemmebagt brød og smør
|
|
BUFFET 30 - kr. 290:
- Fiskesymfoni
- Dampet laks med varm hindbærcreme
- Kæmperejer i hvidløg
- Røget okseinderlår med mozzarelletimbale
- Helstegt lammekølle Provencale
- Helstegt kalvefilet
- Røget kalkunbryst med røræg
- Små græske frikadeller
- Porretærte
- Råstegte kartofler
- Quiche Lorraine
- Tomatsalat
- Ovnbagte grøntsager
- Ostebræt
- Hjemmebagt chokoladekage med frisk frugt
- Hjemmebagt brød og smør
|
|
Koldt bord KOLDT BORD 40 - kr. 198:
- 2 slags sild efter ønske
- gravad laks med rævesauce
- fiskefilet med remoulade
- små frikadeller med rødkål
- ribbenssteg med surt
- mørbradbøf med champignon á la creme
- glaseret skinke med kold kartoffelsalat
- brie, gorgonzola, kiks og druer
- brød, fedt og smør
|
|
KOLDT BORD 50 - kr. 168:
- røget laks med asparges og røræg
- kold fiskeanretning med rejer og asparges
- tyndstegsfilet med kold kartoffelsalat
- mixed grøn salat med dressing
- frikadeller med rødkål
- brie og skæreost, kiks og druer
- brød og smør
|
|
LUXUS KOLDT BORD 60 - kr. 230:
- 3 slags sild efter ønske
- kold fiskeanretning med rejer og asparges
- røget ål med røræg
- flæskesteg med rødkål
- tarteletter med høns i asparges
- frikadeller med rødkål
- leverpostej med bacon og champignon
- skæreost, brie, gorgonzola, kiks og druer
- brød, fedt og smør
|
|
Reception/Brunch ud af huset RECEPTIONSMENU - kr. 198 ud af huset:
- små græske frikadeller
- røget skinke med melon
- croustader med fyld krydderost
- minicroissant med forskelligt fyld
- kylling Orly med sauce verde
- oste
- petit fours
- skiveskåret frugt
- saltnødder
- oliven og bær
|
|
BRUNCH - kr. 175 ud af huset:
- rundstykker
- franskbrød
- rugbrød
- croissanter
- 3 slags ost
- bacon, pølser og røræg
- 3 slags pålæg
- lun leverpostej
- frikadeller
- kanelsnegle
- yoghurt
- frugt
- smør og syltetøj
|
|